Измена режима саобраћаја за сутра у главној улици у Блацу ради обележавања манифестације "Дан без аутомобила у градовима и општинама"

Општина Блаце добила је сагласност за привремену обуставу саобраћаја моторних возила у насељу Блаце на дан 22.09.2020. године у периоду од 18:00 - 22:00 часова у улици Краља Петра Првог Карађорђевића од раскрснице са улицом Браће Вуксановић до раскрснице са улицом Вука Караџића, за потребе одржавања манифестације "Дан без аутомобила у градовима и општинама" у оквиру Европске недеље мобилности која траје од 16-22. септембра ове године. 

За време привремене обуставе саобраћаја, саобраћај моторних возила биће преусмерен из улице Краља Петра Првог Карађорђевића (из правца Белољина) према улици Вука Караџића и из улице Карађорђева (из правца Крушевца) према улицама Браће Вуксановић и Радоша Јовановића Сеље. 

Привремена обустава саобраћаја из става 1. овог решења односи се на сва моторна возила изузев возила са првенством пролаза и возила предузећа која одржавају комуналну инфраструктуру у случају хитних интервенција на инфраструктури. 

Улица ће бити слободна за пешаке и бициклисте који ће на тај начин промовисати здраве видове кретања који не утичу на загађење животне средине, а делиће се и промотивни материјал.

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

tabla

 baner razvoj

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka