Уприличен пријем за највеће доноре крви са територије општине Блаце

Општина Блаце у сарадњи са Црвеним крстом  јуче је у просторијама општине уприличила пријем за вишеструке давоце крви са територије општине  Блаце. Дипломе и награде уручивали су председник СО-е Блаце Милош Васиљевић и начелник Општинске управе Зоран Милутиновић.

У свом уводном обраћању председник Скупштине општине Блаце Милош Васиљевић захвалио се свим донорима који су дошли на свечану доделу диплома и награда осврнувши се на значај који они чине својом хуманошћу .

„Лично сам био у ситуацији да ми је требала Ваша помоћ, тако да знам који је значај добровољног давања крви. Наставите да будете хумани, ово што радите заиста је за сваку похвалу-рекао је председник Скупштине.“

Свечаној додели присуствовао је и највећи давалац крви на територији општине Блаце Зоран Павловић, који је крв дао чак 72 пута.

                                 donori 1

На данашњем свечаном пријему за добровољне даваоце крви уприличеном у Блацу, награђени су :

Вучетић Невена за прво давање, Вучетић Јована и Светлана које су крв дале 5 пута, Ђурковић Миљурко , Маријана Симић, Марко Симић и Владица Савић који су крв дали 10 пута, Поповић Љубиша и Ћурчић Ивица који су крв дали 20 пута, Стевановић Драган, Пешић Горан и Ћурчић Зоран који су крв дали 30 пута и Раде Милојевић и Милован Симић који су дали крв 50 пута.

Милован Симић и Раде Милојевић који су до сада крв добровољно дали 50 пута, поручили су свима који су у могућности да чине исто, јер то је племенит чин који другима може спасити животе. Они су се овом приликом општини Блаце захвалили на наградама - сатовима које им је доделио председник СО-е Блаце Милош Васиљевић као поклон локалне самоуправе.

                                donori 2

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije