Општина Блаце наградила најбоље ученике. Председник општине приредио пријем за ђаке генерације

Општина Блаце наградила је најбоље ученике а председник општине Зоран Јозић приредио је пријем за ђаке генерације Анастасију Ђинђић и Наталију Ивковић.

Том приликом Анастасији Ђинђић, ђаку генерације у Основној школи „Стојан Новаковић“ и Наталији Ивковић, ђаку генерације Средње школе „Блаце“ уручени су пригодни поклони у виду књига и новчане награде за постигнут успех током школовања.

Свечаном пријему ђака генерације присуствовали су директори основне и средње школе у Блацу, Данијела Николић и Горан Јозић и разредни старешина ђака генерације у средњој школи „ Блаце“ Снежана Вукосављевић.

 

prijem kod Jozica za ucenike generacije

Председник Општине Блаце Зоран Јозић истакао је овом приликом да најбољима треба посветити доста пажње и у наредном периоду.

„Пресрећан сам када имам прилику да будем са најбољима и да колико је у нашој могућности, можемо да наградимо најбоље. Ово су ђаци генерације у основној и средњој школи и ја им у будућности желим све најбоље. Требамо да се бавимо онима који су најбољи и њима треба да посветимо пажњу, истакао је председник Општине Блаце Зоран Јозић приликом данашњег пријема приређеног у част најбољих ученика основне и средње школе у Блацу.“

Анастасија Ђинђић даље школовање наставиће у Гимназији у Нишу на природно-математичком смеру, док ће Наталија Ивковић студирати на Електронском факултету у Нишу.

 dani sljive 2017 baner

lokalni izbori 2016

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije