ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ПОМОЋИ ЗА РЕШАВАЊЕ СТАМБЕНИХ ПОТРЕБА ИЗБЕГЛИЦА КРОЗ НАБАВКУ ГРАЂЕВИНСКОГ МАТЕРИЈАЛА ЗА ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА СТАНОВАЊА

Комисија за избор корисника за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица кроз набавку грађевинског материјала, образована решењем Председника општине Блаце број III- 02-1251/2021 дана 28.05.2021. године расписује Јавни позив за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица кроз  набавку грађевинског материјала за побољшање услова становања.

Предмет јавног позива је решавање стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала за побољшање услова становања на територији општине Блаце за једно породично домаћинство.

Помоћ је бесповратна и одобрава се за куповину грађевинског материла неопходног за побољшање основних  услова становања при чему додељена сума износи 600.000 динара.

Помоћ је наменска и додељује се за завршетак започете градње или адаптацију неусловних стамбених објеката, у циљу побољшања услова становања породичних домаћинстава корисника који имају пребивалиште/боравиште на територији општине Блаце.

Потребна документација се доставља на писарници Општинске управе општине Блаце или путем поште на адресу Општина Блаце, улица Карађорђева број 4, 18420 Блаце са назнаком „За јавни позив – грађевински материјал за избегла лица“.

Рок за подношење пријаве са потребним доказима је 09. јул 2021. Године.

Комплетан текст потива можете погледати ОВДЕ

oglasi v

  Baner generički

 izbori2023

images

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg