Обука за правилну употребу дечијих седишта 20. марта ипак ће почети од 15 часова

Дана 20.03. 2017.године, са почетком од 15 часова  у холу Културног центра „Драинац“, у организацији Агенције за безбедност саобраћаја и општине Блаце одржаће се Обука за правилну употребу дечијих аутоседишта.  Како је раније највљени термин за 11 часова промењен од стране организатора обуке, уз дужно поштовање вас обавештавамо о новом термину.

Општина Блаце спада у једну од 20 изабраних локалних самоуправа на територији Републике Србије, на којој ће се реализовати Пројекат обуке за правилну употребу дечијих аутоседишта. Обуци ће присуствовати представници Агенције за безбедност саобраћаја, локалне самоуправе, дома здравља, Полицијске станице Блаце, Предшколске установе „Наша радост“, васпитачи млађих група и остали.

Користимо прилику да позовемо све заинтересоване грађане да присуствују Обуци, посебно имајући у виду статистичке податке према којима, на територији општине Блаце,употреба дечијих аутоседишта је испод задововољавајућег процента.

„Истраживања Агенције за безбедност саобраћаја показала су да родитељи не користе или недовољно користе дечије заштитне системе приликом превоза деце у возилима, а број и тежина последица саобраћајних незгода су у директној зависности од степена коришћења заштитних система.

Заједничким учешћем у оваквим акцијама, помажемо једни другима у унапређењу безбедности свих учесника у саобраћају.“ – стоји у саопштењу Савета за безбедност саобраћаја општине Блаце.

obavestenje

  TAKMIENJE-OPSTINA-2019.jpg

 tabla

 

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka