Одржана 23. седница Скупштине општине Блаце

 

На 23. седници Скупштине општине Блаце која је одржана 27. јуна одборници владајуће већине усвојили  су Завршни рачун буџета Општине за 2021. годину, Одлуку о другим изменама и допунама буџета општине Блаце за 2022. годину али и Кадровски план Општинске управе, измену програма уредјивања градјевинског земљиста.

Председник општине Иван Бургић истакао је да су изменама  буџета сагледани сви неопходни захтеви директних и индиректних корисника – највише због повећања цена набавке материјала, енергената и осталог а посебно ради распоредјивања одобрених средстава од стране министарстава за одобрене пројекте општине Блаце, као и за учешће Општине у тим пројектима.

-“Након ове седнице створени су услови за расписивање јавних набавки за санацију родне куће Драинца, пројекат одобрен од министарства културе и информисања – Градови у фокусу, Санција и уредјење локација на јавним површинама ради спречавања штетних утицаја на квалитет земљишта одобрен пројекат финансијски подржан од министарства за заштиту животне средине и других за које смо обезбедили средства али наставићемо са радовима на рехабилитацији путева и улица у Блацу, завршићемо тротоаре који су започети… Све у свему, чека нас радна атмосфера у наредном периоду” , рекао је Председник Општине Блаце Иван Бургић.

Седницом СО-е Блаце председавао је Дејан Мијајловић, председник Скупштине Општине Блаце а седници је присуствовало 18 одборника.

 

obavestenje

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg