Општина Блаце отпочела је са реализацијом активности у оквиру пројекта "Подршка одрживим услугама социјалне заштите у заједници политикама укључивања на локалном нивоу"

 Општина Блаце је добила подршку за унапређење социјалне заштите

на локалном нивоу у оковиру пројекта „Подршка одрживим услугама социјалне заштите у заједници и политикама укључивања на локалном нивоу“. Подршку финансира Европска унија, а пројекат реализују Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Стална конференција градова и општина, док је уговорно тело пројекта Министарство финансија –Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

У Блацу је 7. фебруара 2024. године, одржан иницијални састанак између представника Сталне конференције градова и општина и Тима за спровођење пакета подршке за унапређење социјалне заштите у оквиру Програма „Подршка одрживим услугама социјалне заштите у заједници и политикама укључивања на локалном нивоу“, који је уједно и прва активност утврђена Акционим планом за спровођење пакета подршке општини Блаце за унапређење социјалне заштите. Познат је податак да је споразум о сарадњи на овом пројекту Општина Блаце са Сталном конференцијом градова и општина потписала у августу 2023. године, по којем Стална конференција градова и општина Општини Блаце пружа стручно-техничку подршку. Финансијска подршка утврђена је у максималном износу од 60.000 ЕУР, која је условљена добијањем позитивне оцене Комисије за оцену квалитета предлога пријекта, формиране од стране СКГО, у ком случају ће бии закључен уговор о донацији између СКГО и Општине Блаце.

 

Jpeg

 

Jslika

 

 

 

 

IMG 4362

 

IMG 4363

      

 

  Baner generički

 izbori2023

images

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg

 

Baner 2