У ТОКУ ЈЕ ОБУКА ПОПИСИВАЧА ЗА ПОПИС ПОЉОПРИВРЕДЕ

obavestenje mУ току је петодневна обука пописивача за предстојећи Попис пољопривреде који ће се одржати од 1.октобра до 15. децембра 2023.године. Обука је организована како би пописивачи савладали методологију пописа и спремно изашли на терен. На обуци, која ће трајати до 29.септембра, налази се 12 изабраних пописивача за територију општине Блаце.

Извештај о квалитету амбијенталног ваздуха на територији Општине Блаце за месец Август 2023. године

У оквиру пружања услуга систематског праћења квалитета амбијенталног ваздуха па територији општине Блаце, стручна екипа института за јавно здравље Ниш извршила је узорковање и лабораторијско испитивање амбијенталног ваздуха у периоду од 01.08. - 31.08.2023. године.

ПРИЈАВЕ ГРАЂАНА ЗА ПРИВРЕМЕНЕ ПРИКЉУЧКЕ НА ВОДОВОД, КАНАЛИЗАЦИЈУ И ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТСКУ МРЕЖУ

obavestenje mНа основу Уредбе о начину, условима и поступку за привремено прикључење на електроенергетску мрежу, гасну мрежу и/или мрежу даљинског грејања, водовод и канализацију незаконито изграђених објеката („Сл. гласник РС“, бр. 70/23) прописано је да грађани који живе у нелегално изграђеним објектима могу да се привремено прикључе на одговарајућу комуналну инфраструктуру.

Обавештење о поднетом захтеву за одлучивање о процени утицаја на животну средину - Телеком

obavestenje mОбавештавамо заинтересовану јавност да је носилац пројекта „Телеком Србија“ а.д. Београд, ул. Таковска 2 Београд, Дирекција за технику, Сектор за бежичну приступну мрежу. поднео захтев за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину за базну станицу мобилне телефоније „Кашевар“...

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ КОЈИ СЕ ПОЗИВАЈУ НА ОБУКУ

obavestenje mРепублички завод за статистику објављује Прелиминарну листу кандидата за пописиваче који се позивају на обуку. Прелиминарну листу можете погледати - овде. Право на улагање приговора на Прелиминарну листу имају сви кандидати који су учествовали у изборном поступку.

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg