Хуманитарна акција: Поетско театарски сусрети у Културном центру "Драинац", као акција помоћи Александру Секулићу. Улазница 200 динара.

У Културном центру “Драинац” у Блацу вечерас (01. новембар) са почетком од 19 часова биће одржани поетско театарски сусрети под називом  "Априлски кашаљ над поезијом”, у режији Срђана Сиђе Живковића а у извођењу Театра 13 и рецитатора Средње школе “Блаце”.

Учешће у овим хуманитарним поетско театарским сусретима узео је и  глумац култног београдског позоришта Театар Лево, Душан Дуле Ђорђевић.

Он ће овом приликом представити и своју песму посвећену нашем младом суграђанину Александру Секулићу и свима онима који су се укључили у акцију прикупљања новца за његово излечење.

Душан Дуле Ђорђевић сарадник је и других позоришта и филмски глумац. Награђивани је драмски уметник за најбоље мушке улоге на регионалним филмским фестивалима.

Душан Ђорђевић пореклом је из села Чучале у Блацу, где је завршио основну и започео средњу школу коју је касније наставио у Краљеву а љубав према глуми одвела га је у престоницу Србије где је у класи Верице Ђорђевић и дипломирао.

Ово је његов први наступ и представљење публици у Блацу.

Улазница је 200 динара а сав приход од улазница иде у хуманитарне сврхе на име помоћи за лечење нашег суграђанина Александра Секулића. 

  Baner generički

 izbori2023

images

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg