Гајо Крунић посетио осмочлану породицу Василијевић којој је донирао кућу

Гајо Крунић, власник предузећа "Термопродукт" из Сремске Митровице, посетио је у петак Барбатовац и осмочлану породицу Василијевић којој је донирао кућу са седам ари плаца. Нови дом Василијевића потпуно је опремљен покућством, а Општина Блаце финансирала је уређење купатила и кречење свих просторија.

Vasilijevic 2

Господин Крунић је почетком септембра, на позив свог пријатеља Боривоја Перовића, боравио у Гргуру на манифестацији "Село слави шљиву", када је чуо за проблеме ове породице, која је живела у крајње скромним условима са свега 27000 динара месечних примања од социјалне помоћи и дечјег додатка. Након тога веома брзо је дошло до реализације његове идеје да помогне Василијевићима и поклони им нови дом. Даривао им је потпуно опремљену кућу и плац са помоћним објектима, а на располагању су им и две њиве које ће моћи да обрађују.

Породицу Василијевић посетили су и представници Општине Блаце на челу са председником Општине Иваном Бургићем који је и овом приликом захвалио дародавцу, нагласивши да ће локална самоуправа и у наредном периоду пружити подршку овој породици, како би се створили услови да могу да приходују и живе од свог рада.

У делегацији која је у петак посетила Василијевиће били су и Мирољуб Марковић, заменик председника општине, Зоран Јозић, народни посланик, Боривоје Перовић, Раде Лазаревић и многи други.

У име чланова своје породице Предраг Василијевић је захвалио свима, а посебно Боривоју Перовићу, Гаји Крунићу као донатору и председнику Општине Блаце Ивану Бургићу.

Vasilijevic 2

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg