Општинско веће донело Одлуку о додели новчане помоћи за 61 студената са територије Општине Блаце (Списак у прилогу)

На основу Статута општине Блаце и Правилника о условима за остваривање новчане помоћи студентима, Општинско веће oпштине Блаце, на седници одржаној дана 10. фебруара 2021. године, решавајући по захтевима студената за доделу новчане помоћи, донело је Одлуку о додели новчане помоћи за 61 студената са територије Општине Блаце.

Са исплатом новчане помоћи почеће се од 17. фебруара 2021. године, у 10 (десет) месечних рата, у износу од по 4.500,00 динара. Износ је благо увећан у односу на прошлу годину када је износио 4.000,00 динара месечно.

Новчана помоћ додељује се студентима на првом степену студија (од друге до четврте године студија) и другом степену студија (за пету и шесту годину студија).

Обавештавају се сви студенти који се налазе на списку да се јаве Одељењу за финансије Општинске управе уколико су мењали текуће рачуне у односу на прошлу годину као и да ако јесу доставе новоотворене рачуне (копију картице текућег рачуна). За студенте којима је ово први пут да су добитници новчане помоћи доносе копије картице текућег рачуна у канцеларији број 30, сваког радног дана од 07-15 часова.  Обзиром да ће исплата почети већ од 17. фебруара позивају се студенти да своју обавезу изврше благовремено.

Одлуку са списком свих добитника новчане помоћи Преузети ОВДЕ.

  Baner generički

tabla

 baner razvoj

izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pitajte3
EU PRO Alt1 Web Standard

E VRTIC 400x200px OF

baner investment

Portal Preduzetnistva logo

Baner Pecat 211x81

Blace

baner-izvodi

baner-komunalni

 

baner

baner-informator

inspekcija

lpa1

baner vodnjan min

dani sljive

savetnik min

uzmi racun i pobedi (2).jpg

 

pos.jpg

 

 SP Logo osnovni