Фондација Дивац наставља са реализацијом активности на пројекту "Подршка запошљавању младих у сектору воћа и поврћа у Топличком округу"

Фондација Дивац наставља са реализацијом активности на пројекту "Подршка запошљавању младих у сектору воћа и поврћа у Топличком округу". У оквиру овог пројекта подржане су 4 фирме са територије Општине Блаце. 
"Иако је ситуација са Ковидом-19 у целој Србији и даље нестабилна, успели смо да одржимо 3 online тренинга за 10 подржаних фирми и то:
1. Пословно планирање и учествовање у јавним набавкама 
2. Увод у HACCP
3. Дигитални маркетинг и продаја
Током марта и априла, 10 подржаних фирми ће проћи кроз индивидуалне консултације за унапређење технологије производње и дигиталног маркетинга. Поред менторске, фирме ће добити и финансијску подршку у вредности до 5.000 УСД за набавку опреме/добијање сертификата/увођење индустријских стандарда/побољшање дизајна, брендинга или паковања/унапређење Система управљања квалитетом. Изабране фирме ће до краја маја запослити и по једно младо лице са територије Топличког округа. Фондација Дивац реализује пројекат уз финансијску подршку Краљевине Норвешке преко пројекта „Норвешка за вас - Србија“, кроз активности на терену Канцеларије Уједињених Нација за пројектне услуге UNOPS - саопштено је из Фондације Ана и Владе Дивац."

  Baner generički

 izbori2023

images

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg