Др Дарку Лакетићу највише признање Општине Блаце "Велика Госпојина"

Свечана седница СО-е Блаце одржана је поводом обележавања градске и храмовне славе "Великa Госпојинa" дана 28.08.2021. године са почетком у 12 часова у биоскопској сали Културног центра "Драинац". Седница ја почела интонирањем химне "Боже правде". Свечаном седницом председавао је председник Скупштуине Општине Блаце Дејан Мијајловић. 

Свечаној седници СО-е Блаце присуствовали су Председник Општине Блаце Иван Бургић са сарадницима, одборници и руководство Скупштине општине као и бројне званице, међу којима су и народни посланик у Народној скупштини Републике Србије др Дарко Лакетић, представници Swiss pro развојног програма, представници општина Александровац, Житорађа, Брус и Града Прокупља, представници месних заједница у општини Блаце, општински већници, локални привредници и др. 

laketicu slika 2

Седницу је свечано отворио председник СО-е Блаце Дејан Мијајловић који се захвалио свима који присуствују заједничкој прослави храмовне и општинске славе и као представник законодавне власти Општине Блаце, овом приликом представио колико је у протеклој години важних одлука заједничким снагама донето на скупштинским седницама а које је извршна власт спровела у дело како би се постигли задати циљеви и резултати. Такође, велику захвалност за све учињено и све ће учинити за Топлицу, упутио је и Народном посланику др Дарку Лакетићу. 

У свом обраћању присутнима председник Општине Блаце Иван Бургић, најпре се осврнуо на недавни долазак председника Републике Србије Александра Вучића у Блаце када је најављено скоро отварање погона компаније ЈУМКО. 

У наставку седнице присутнима се рецитацијама и песмом представиле ученице основне и средње школе у Блацу, фолклорни наступ имао је ФА "Драинац". 

На свечаној седници уречену су бројне награде и признања међу којима и највише признање  Општине, награда Велика Госпојина која је уручена Народном посланику др Дарку Лакетићу.

laketicu slika

Захвалнице су уручене Дому Здравља Блаце, Инклузији Данас из Прокупља и Програму Swiss pro. На седници су додељене и награде најбољим спортистима и ученицима. 

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg