Додељено 47 студентских стипендија

На седници одржаној дана 11.3.2015. године, Општинско веће Општине Блаце донело је Закључак о додели новчане помоћи студентима на основним академским, основним струковним и интегрисаним студијама, као и студентима другог степена студија – дипломских академских студија (мастер), специјалистичких академских и специјалистичких струковних студија. Ове школске године Општина ће из свог буџета помоћи школовање укупно 47 стипендиста.

О правима и обавезама корисника и даваоца стипендија, биће закључен посебан Уговор, а са исплатом стипендија почеће се од 16. марта 2015. године, у десет месечних рата у износу од по 3.541,00 динара.

Према Конкурсу за доделу новчане помоћи – стипендија студентима, расписаног дана 30.12.2014. године и према Правилнику о условима за остваривање новчаних помоћи студентима захтеве је поднело 72 студента: 49 студената на основним академским, основним струковним и интегрисаним студијама; 7 студената на дипломским академским студијама (мастер), специјалистичким академским и специјалистичким струковним студијама и 16 студената који не испуњавају услове за доделу новчане помоћи, према конкурсу и Правилнику, на основу чега је извршено бодовање.

obavestenje

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg