Одржан први састанак организационо одбора Дана шљиве

У понедељак 17. марта, са почетком од 18 часова, у просторијама Културног центра "Драинац" одржана је прва  седница организационог одбора туристичко привредне манифестације „Дани шљиве“ којом је председавао председник општине Блаце Иван Бургић.

sljivijada 2015

Председник се обратио присутним члановима организационог одбора и другим представницима који су помогли одржавање прошлогодишње манифестације и захвалио им на датом доприносу да манифестација одржи ниво из прошлих година, напоменувши да је у многим сегментима организације остварен и напредак.

Председник се уједно захвалио и спонзорима који су помогли одржавање манифестације и позвао их да то учине и ове године како би заједничким напорима „Дани шљиве“ добили свој апсолутни смисао а то је напредак произвођача шљиве и још успешнија промоција туристичких потенцијала наше општине.

Организациони одбор је једногласно утврдио датум одржавања манифестације за период 21.-23. август уз напомену да ако буде потребно ради угледа манифестације датум буде подложан и променама.

Присутнима се обратио и народни посланик Зоран Јозић који је захвалио Сузани Вељовић на доприносу у организацији сајамског представљања произвођача, које је било оличење манифестације у сва три дана, по креативно уређеним штандовима као и по броју посетилаца. У сарадњи са СТТЦ "Нирвана" Блаце разговарано је и о представљању манифестације Дани шљиве на Београдском манифесту који се одржава на Калемегдану од 22-24. маја. Планирано је да Општина Блаце наступи на локацији манифестације "Адути Србије" и "Воћна долина".

Следећа седница одбора најављена је у наредних десетак дана а чланови организационог одбора су, као и прошле године, директори јавних предузећа, локални привредници, угледни појединци и представници младих.

Председник организационог одбора је Иван Бургић, заменик Зоран Јозић а помоћник Јасмина Лапчевић.

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg