„Време за успешне жене“ - информативна сесија

У петак 03. априла 2015. године, са почетком у 12 часова, у сали бр. 2 Високе пословне школе струковних студија одржаће се информативна сесија о процесу доделе бесповратних средстава за покретање женског бизниса под називом „Време за успешне жене“.

progres

 

Информативне сесије, које се у периоду од 26. марта до 08. априла одржавају у Блацу, Врању, Нишу, Лесковцу, Ивањици, Новој Вароши и Новом Пазару, организује програм Европски ПРОГРЕС.

Циљ сесија је упознавање будућих предузетница и представница релевантних институција са свим фазама и неопходним корацима – од пријављивања, преко учешћа на јавном позиву до добијања бесповратних средстава за покретање женског бизниса. Све заинтересоване кандидаткиње добиће информације о самом процесу који почиње пријављивањем за програм обуке, у оквиру којег ће стећи основна знања за припрему бизнис планова. Након тога моћи ће да доставе предлоге пројеката и конкуришу на јавном позиву за доделу бесповратних средстава.

Европски ПРОГРЕС ће до јула месеца спровести низ припремних активности, након чега ће бити изабрани најуспешнији пројекти којима ће бити додељена бесповратна помоћ и покренуто најмање 40 предузећа у власништву жена.

Информативна сесија у Блацу се одржава за учеснице из општина Блаце, Брус, Куршумлија, Прокупље и Житорађа. Позив је отворен за све незапослене жене ових општина, регистроване на евиденцији Националне службе за запошљавање.

Линк за додатне информације

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg