Расписан конкурс за нове чланове Дивац омладинског фонда

Фондација Ана и Владе Дивац расписала је конкурс за нове чланове Дивац омладинског фонда, чија је улога да на основу дефинисаних приоритета и потреба младих управљају програмом фонда, укључујући и одлучивање о финансирању и подршци формалних и неформалних група младих у локалној заједници. Текст и услови конкурса налазе се на страници http://www.stvarnovazno.org/dof. Конкурс је отворен до 14. маја.

oglasi v

Општина Блаце је 22. априла у Београду потписала двогодишњи уговор са фондацијом Ана и Владе Дивац који ће посредством ДОФ-а уложити око 20.000 долара у пројекте младих из Блаца, финансијском подршком Општине Блаце и донаторских организација Фондације Ана и Владе Дивац. Прошле године, успешно је спроведено 12 пројеката укупне вредности 10.000 америчких долара. Активностима у реализацији пројеката координира Канцеларија за младе Општине Блаце.

Пројекат Дивац омладински фондови Фондација Ана и Владе Дивац реализује са циљем да повећа учешће младих у процесима локалног развоја кроз доделу бесповратних новчаних средстава пројектима које сами покрећу и воде младе.

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg