Блачки пољопривредници на сајму у Новом Саду

Општина Блаце традиционално организује одлазак својих пољопривредних произвођача на Међународни сајам пољопривреде у Новом Саду, који се ове године одржава 82. пут, у периоду од 09.-15. маја. Предвиђено је да у уторак 12. маја на сајам бесплатно путује око 80 блачких пољопривредника.

Учешће у организацији студијске посете сајму узела је и Канцеларија за младе, у складу са усвојеним Локалним акционим планом за младе општине Блаце 2015.-2020.  који предвиђа активности за унапређење мотивисаности младих Блаца.

Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду налази се међу десет најзначајнијих сајмова пољопривреде у Европи, а најважнији је сајам Западног Балкана и Југоисточне Европе. Произвођачи, трговци, стручњаци, научници, политичари, привредне делегације, представници медија и посетиоци из свих области друштвеног и привредног сектора, остварују пословне контакте и унапређују сарадњу током новосадског сајма.

Позивају се сви заинтересовани пољопривредни произвођачи са територије општине Блаце да се пријаве за посету новосадском сајму. Контакт особе су Драган Гмијовић и Бојан Николић, тел: 371-079 и 064/8099 290.

sajam

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg