"Спортом до играчака" - Предшколске спортске игре

Под покровитељством Општине Блаце јуче су у спортској хали “Чика Душко Јовановић“ одржане прве по реду Предшколске спортске игре под називом „Спортом до играчака“. Организатори игара су били СТТЦ „Нирвана“ и Спортски савез општине Блаце.

deca hala

Учесници ове манифестације, која за циљ има да се код деце још од најранијег узраста развије љубав према спорту и спортски дух, били су блачки предшколци. Манифестацију је испред локалне самоуправе свечано прогласио отвореном председник СО Блаце Златко Димитријевић, који је поздрављајући присутне истакао да је филозофија спорта начин живљења и постојања једног народа.

Организатори су по завршетку игара, односно након кроса и утакмица у малом фудбалу, директорки Даници Вељовић донирали лопте и дечје играчке Пертини за Предшколску установу „Наша радост“. Најуспешнијим учесницима игара додељене су и медаље а за сву дечицу слатко послужење.

Испред Спортског савеза општине Блаце био је присутан Милош Васиљевић а у име СТТЦ „Нирвана“ директор Звонимир Тодоровић.

Директорка Предшколске установе „Наша радост“ из Блаца Даница Вељовић захвалила се организаторима на успешно реализованој манифестацији и на поклонима које је ова предшколска установа добила.

Организацију јучерашњих игара помогао је и Дом за смештај одраслих лица Трбуње.

 

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg