У Блацу одржани 12. сусрети пензионера Топличког округа

Данас су у Блацу одржани 12. по реду сусрети пензионера Топличког округа, које је организовао Окружни одбор пензионера а домаћин сусрета било је Удружење пензионера општине Блаце.

penzioneri1

Испред локалне самоуправе скупу су присуствовали Иван Бургић, председник Општине Блаце и Златко Димитријевић, председник СО Блаце, а испред Топличког управног округа начелник др Небојша Вукадиновић.

penzioneri2

Дочек гостију организован је у просторијама општинског Удружења, након чега је у Културном центру "Драинац" одржан културно уметнички програм, на почетку којег се присутнима у поздравној речи обратила Верица Шелмић, председница Удружења пензионера општине Блаце а потом и председници удружења осталих општина Топличког округа.

penzioneri 3

Испред Општине Блаце госте је поздравио председник Иван Бургић, који је истакао да је овај сусрет добра прилика да удружења размене искуства у раду, да се чује о проблемима са којима се пензионери суочавају и пружи подршка напорима да се ти проблеми решавају. "Општина Блаце стоји на располагању пензионерима у спровођењу њихових идеја, ту смо за сваки вид сарадње и помоћ како би се у данашњим околностима олакшали услови живота свима вама" - истакао је г-дин Бургић, пожелевши гостима пријатан боравак у Блацу и данашње дружење, које се наставило свечаним ручком у ресторану Емона 2.

penzioneri4

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg