Утврђен програм "Дана шљиве" 2015

Oрганизациони одбор за обележавање „Дана шљиве 2015“ утврдио је програм овогодишње манифестације која се одржава у периоду од 21. до 23. августа.

dani sljive

Првог дана манифестације, поред традиционалне сајамске презентације (која се наставља и наредна два дана) на штандовима у центру Блаца, изложбе пољомеханизације и такмичења у припремању српских јела уз дегустацију, биће одржана и Беби журка (програм за најмлађе). Од 19 часова почиње дефиле учесника културног-уметничког програма и смотра изворног народног стваралаштва. Потом следе наступи КУД-ова, инструменталиста и певача а онда и свечано отварање манифестације на коме ће се присутнима обратитипредседник Општине Блаце Иван Бургић. У званичном делу програма отварања говориће и министарка пољопривреде др Снежана Богосављевић Бошковић.

Следи ватромет, трубачи, фолк концертМилана Топаловића Топалка и за крај прве вечери Дана шљивеконцертТрубачког оркестра Дејана Јевђића.

У суботу 22. августа биће одиграна ревијална фудбалска утакмица ветерана ФК Јастребац и ФК Партизан. У центру града наставља се богат пратећи садржај, у вечерњим сатима културно-уметнички програм а потом Рок вече: наступи група Талични Том, Декстер и за крај рок спектакл - концерт групе Кербер.

Последњег дана манифестације, на церемонији свечаног затварања традиционално се проглашавају победници у свим такмичарским категоријама, додељују награде     такмичарима и спонзорима, када следе концерти групе Алтер Его Бенд, Драгице Радосављевић Цакане, Светлана Цеце Ражнатовић и за крај Велика журка-Blace Summer Party.

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg