Делегација Општине Блаце на пријему у кабинету потпредседнице Владе

У оквиру редовне праксе пријема општина и градова Србије, јуче је у згради Владе Републике Србије организован пријем за руководство Општине Блаце, у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Састанком су, поред тима потпредседнице Владе и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, председавали и представници ЈП „Путеви Србије“, Министарства привреде, Министарства финансија, Министарства пољопривреде и заштите животне средине, Министарства државне управе и локалне самоуправе, Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Сталне конференције градова и општина.

Испред Општине Блаце, састанку су присуствовали председник Општине Иван Бургић, начелница Општинске управе Јасмина Лапчевић и руководилац службе Фонда за грађевинско земљиште Гордана Китановић. Они су том приликом изнели неке од највећих проблема са којима се наша локална самоуправа суочава, као што су одлагање комуналног отпада, третман отпадних вода, водоснабдевање, стање јавних путева итд.

Као резултат одржаног састанка, Општини Блаце обећана је помоћ у решавању неких од поменутих проблема, у наредном периоду.

blace putevi

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg