Свечани пријем нове генерације бруцоша

Висока пословна школа струковних студија из Блаца данас је у Културном центру “Драинац” уприличила свечаност поводом пријема 58. генерације студената ове високошколске установе.

brucosi

Поред студената свечаности су присуствовали и бројни гости, међу којима архијерејски намесник косанички, свештеник Душко Капларевић, старешина Храма Успења Пресвете Богородице у Блацу Драган Младеновић, председник Општине Блаце Иван Бургић, председник СО Блаце Златко Димитријевић, начелник Топличког управног округа др Небојша Вукадиновић, председник Општине Прокупље Мирољуб Пауновић, председник СО Прокупље Радослав Михајловић, директор Средње школе Блаце Горан Јозић, директор Основне школе “Стојан Новаковић” Данијела Николић и многи други.

Присутнима се обратио директор ВПШСС у Блацу Љубиша Милачић, и том приликом изразио велико задовољство што свечаности присуствују и представници наше цркве и локалне самоуправе, а студентима пожелео срећан почетак студија: „Драги студенти, будите сигурни да сте учинили прави избор. Наша школа је школа са дугом традицијом. Основана је на Косову и Метохији, али је након добро познатих догађаја 1999. године пресељена у Блаце, где је захваљујући гостопримству, подршци и разумевању трајно и остала. Од тада је Блаце наш град и наша кућа. Град студената и град младих. Драги студенти, знање је моћ а наши професори ће се потрудити да вам током студија пренесу што више знања“

Традиционално, након тога истакнутим студентима су додељене дипломе и новчане награде. Најбољи међу истакнутим студентима је Страхиња Стаменковић са студијског програма рачуноводство и информатика, са просечном оценом 10.

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg