Поновљен Јавни позив за доделу помоћи интерно расељеним лицима

Комисијa за спровођење поступка у циљу пружања помоћи за економско оснаживање породичних домаћинстава интерно расељених лица док су у расељеништву, понавља Јавни позив за набавку и доделу материјала за покретање, развој и унапређење доходовних активности у пољопривредној, занатској, услужној и другим областима за интерно расељена лица на територији општине Блаце, за које је средстава у сарадњи са Комесаријатом за избеглице и миграције Републике Србије обезбедила Општина Блаце.

Помоћ се додељује као једнократна и бесповратна и одобрава се доделом робе и материјала у максималном износу до 200.000,00 (двестотинехиљада) динара, по породичном домаћинству Корисника.

Пријаве са документацијом подносе се у року од 15 дана почев од дана објављивања Јавног позива на огласној табли Општинске управе Општине Блаце и веб страни, где су прецизирани услови, критеријуми и рокови, као и комплетна процедура до доношења одлуке о додели помоћи.

Све информације у вези са конкурсом за доделу помоћи у грађевинском материјалу могу се добити на телефон 027/371-314, контакт особа Драгиша Гочманац.

Текст Јавног позива можете преузети овде

 

obavestenje

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg