Завршен 20-ти рукометни турнир у Блацу

После два дана такмичења у групама и квалитетних утакмица, јуче - последњег дана Рукометног турнира „Блаце 2014“  одиграни су полуфинални и финални мечеви. Од 10 часова састали су се РК Планинка и РК Јастребац (33:29) а у 12:30 РК Црвена звезда и РК Железничар (25:29). Поражене екипе из ових полуфиналних утакмица играле су за треће место а након тога у финалу су се састали победници полуфинала. Резултати тих утакмица су следећи:

РК Јастребац – РК Црвена звезда 25:29

РК Планинка – РК Железничар 29:30

Потом је уследила церемонија свечаног затварања, током које су проглашенe најуспешније екипе (I место - РК Железничар, II место - РК Планинка, III место - РК Црвена звезда), као и најбољи голман (Златановић Дејан, РК Железничар), стрелац (Петковић Жарко, РК Планинка) и играч (Хаџић Дарко, РК Јастребац) овогодишњег турнира.

Шест екипа (Црвена звезда Београд, Железничар Ниш, Планинка Куршумлија, Топличанин Прокупље, Напредак Крушевац и Јастребац Блаце) биле су учесници двадесетог по реду рукометног турнира који је одржан у спортској хали „Чика Душко Јовановић“. Организатори су СТТЦ „Нирвана“ и Рукометни клуб Јастребац а покровитељ Општина Блаце.

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg