Сутра у Блацу промоција календара Европског ПРОГРЕСа за 2015. годину

Сутра у Блацу промоција календара Европског ПРОГРЕСа за 2015. годину и уручивање награда за победнике ликовног конкурса

obavestenje

Промоција календара Европског ПРОГРЕСа за 2015. годинуи додела награда за најбоље ученике биће одржаниу уторак 23. децембра 2014. године у Блацу,у Културном центру, са почеткому 12:30 часова. Награде средњошколцима, чији су радови оцењени као најбољи, уручиће академска сликарка Ена Поповић и менаџер Европског ПРОГРЕСа Грем Тиндал.

На овогодишњи конкурс пристигло је 110 радова из 28 средњих школа југоисточнеи југозападне Србије. Жири на челу са академском сликарком Еном Поповић из Блаца одабрао је 12 најбољих ликовних радова, који ће се наћи на странама календара Европског ПРОГРЕСа за 2015. годину. Дванаест ученика, као и најбоља школа, ће бити награђени лаптоп и таблет рачунарима, као и дигиталним фотоапаратима.

Ликовни конкурс на тему „Упознај Европу“ организован је током октобра и новембра ове године са циљем да подстакне средњошколце да развијају своје таленте и надахне их да истраже и открију мало познате а занимљиве чињенице о Европи, као и да искажу креативност у ликовном представљању својих открића широј публици.

Организовањем конкурса, Европски ПРОГРЕС је наставио традицију коју су претходних година у југозападној и јужној Србији организовали европски развојни програми ЕУ ПРОГРЕС, ПРО и МИР. Ученици, наставници и родитељи су ову иницијативу у прошлости позитивно оценили и са задовољством подржавали.

Да подсетимо, у програм Европски ПРОГРЕС су укључене 34 локалне самоуправе – Нови Пазар, Ивањица, Нова Варош, Прибој, Пријепоље, Рашка, Сјеница и Тутин на југозападу Србије, као и Прокупље, Блаце, Житорађа, Куршумлија, Лесковац, Бојник, Власотинце, Лебане, Медвеђа, Црна Трава, Врање, Босилеград, Бујановац, Владичин Хан, Прешево, Сурдулица, Трговиште, Брус, Алексинац, Гаџин Хан, Дољевац, Мерошина, Сврљиг, Бабушница, Бела Паланка и Књажевац на југоистоку земље.

  Baner generički

tabla

7731927 kampanjat
baner razvoj
izbori2020

planovi urb

radna zona 1

radna zona 2

objedinjena

ozakonjenje1

sl evidencije

zastita podataka

 

pos.jpg